Cerita Seks Melayu, Menikmati Lubang Burit Amoi

Cerita Seks Melayu, Menikmati Lubang Burit Amoi | Saya faham permintaan Airin. Sudah menjadi polisi pejabat, mana-mana staf yang ingin stayback atau overtime perlu ada seorang pegawai menemani. Ada banyak pegawai di pejabat kami tapi nampaknya hari ini mereka kebanyakannya berhalangan. saya pun telah berjanji dengan isteriku untuk pulang awal kerana bapa mertuaku sedang bertandang ke rumah kami.

Airin Chua adalah setiausaha boss yang baru. Umur dia pun muda lagi, 20 tahun dan baru lulus diploma kesetiausahaan. Jadi banyak yang perlu dipelajarinya mengenai selok-belok pejabat. Kesian dengan permintaannya saya setuju. Terpaksa saya menelefon isteriku bagitau yang saya terpaksa pulang lambat kerana ada kerja yang perlu diselesaikan segera. Pucuk dicita ulam mendatang, sebenarnya sudah lama saya berminat dengan amoi muda ini. Sebelum ni saya pernah pegang-pegang bahu dia dan pernah tepuk punggung dia. Dia buat tak kisah saja. saya ingat ini peluang keemasan bagiku.

Pukul 5.30 petang selepas semua staf meninggalkan pejabat saya pun pergi ke meja Airin, si amoi muda. saya tengok dia tengah tekun buat kerja. saya berdiri di belakangnya. Tercium bau harum dari rambutnya. Minyak wangi yang dipakainya juga berbau harum. Terangsang saya bila terhidu wangian yang dipakainya.

"Banyak ke kerja yang perlu dilakukan?" tanyaku.

"Banyak boss, big boss nak segera," jawab Airin sambil tangannya lincah di keyboard di hadapannya.

"Awak tak penat ke? kalau penat boleh I urutkan belakang you." saya bersuara menawarkan diri.

Dia tengok mukaku. Hampir seminit dia tenung saya. saya rasa tak enak dengan tenungan tajamnya. saya bimbang dia tidak menyukai caraku. Kemudian Airin senyum dan angguk. Apa lagi saya benar-benar gembira kerana mendapat lampu hijau dari amoi muda ini.

saya picit bahu Airin perlahan-perlahan. Makin lama tangan saya makin ke bawah bahagian belakangnya. saya gosok-gosok belakang Airin sambil saya berdiri. Airin menikmatinya sambil memejamkan matanya. saya mula merapatkan diri saya. Rambutnya yang hitam dan sebahagian dicat perang berbau harum. Adik saya dlm seluar mula terasa berdenyut-denyut. saya rapat lagi sampai adik saya menempel di bahu Airin. Tangan saya masih lagi berada di belakang Airin, saya picit-picit belakang dan bahunya. saya gosok-gosok belakang Airin dengan sentuhan ghairah. Dia perasan saya gesel batang saya di bahunya.

"Apa tu boss kat bahu I?" tegur Airin sambil memandang mukaku dengan senyuman.

"Eh tak ada le. Tapi I geramlah kat you." saya menjawab memberi alasan.

"Apa yang boss geramkan?" tanya Airin tanpa melihatku.

"Wajah you yang cantik, badan you yang seksi, kulit you yang halus dan semuanyalah buat I geram. Pipi you yang licin teringin I nak cium," kataku mengayat.

"Ciumlah kalau boss berani," Airin mencabarku.

Apalagi, saya pun memeluk badannya dan melabuhkan hidungku di pipinya yang halus licin. Wangi pipinya yang gebu itu. saya menyedut dlm-dlm menikmati pipi amoi muda itu. Kemudian hidungku bergerak ke pangkal tengkuknya dan Airin mengeliat kegelian. Bila dia tidak membantah saya berlama-lama mencium leher, telinga dan kembali ke pipi licin. Kedengaran desahan-desahan kecil keluar dari mulut Airin yang mungil.

Dia masih lagi membuat kerja, tapi saya rasa dia tak boleh untuk konsentrasi. Tapi tiba-tiba tangan kiri Airin menyentuh batang saya yang masih lagi tegang dlm seluar. saya dah tak tahan lalu saya membuka zip seluar dan melenting keluar adik kecilkui yang telah kembang kepalanya. Tanpa disuruh Airin menggenggam batang saya.

"Boleh tahan juga besar batang you dan panjang juga ye. Ni pertama kali I tengok batang yang sunat tau," kata Airin sambil membelek-belek batang saya yang sudah mengeras.

"Cute la batang bersunat. Tak ada kulit penutup. Geram I tengok kepala dia." Airin masih memberi komen bila melihat batang pelirku.

saya lihat Airin seperti penasaran. Dipegang dan dibelek, di lihat atas dan bawah. Digenggam dan diramas. Dilurut dan dipicit. Agaknya memang benarlah dia belum pernah melihat pelir melayu yang bersunat.

"Batang boyfriend you tak sunat ke?" tanyaku.

"Boyfriend I bangsa cina, mana ada orang cina sunat."

"You suka hisap batang boyfriend you?"

"Kalau dia habis mandi I suka. Fresh baunya. Tapi kalau dia tak mandi I tak suka, batangnya busuk. Batang tak sunat mudah busuk." Jawab Airin selamba.

"You suka batang I?" tanyaku lagi.

"Batang boss lainlah. Boss tak mandi pun tak ada bau busuk macam boyfriend I. Mungkin kerana boss sunat, kepala dia sentiasa kering, tak ada bau pelik."

Puas membelek, Airin mula mencium dan menjilat kepala pelirku. Lidahnya yang merah basah menari-nari di kepala licin. saya tersentak kesedapan bila Airin mengulum batang saya dan memasukkan hampir tiga suku batang saya ke dlm mulutnya. Lama juga Airin bermain-main dengan batang saya. Sambil dia beroperasi di batangku, tangan saya juga tidak tinggal diam. saya buka butang kemeja yang dipakainya dan juga cangkuk bra dia. Bila tercabut saja bra merah jambu, terserlah tetek Airin yang putih sederhana besar. Putingnya berwarna pink dan sungguh indah. saya bertambah geram ingin menikmatinya. Tangan saya berlegar dan berputar-putar pada puting tetek Airin. saya tengok Airin menggeliat kesedapan.

Airin makin ghairah mengulum dan mengisap batang balakku

saya berdiri di hadapannya sementara dia duduk di kerusi kerjanya. saya seperti tidak sabar untuk menikmati barang Airin yang berharga itu. saya mengangkat Airin supaya dia berdiri. Airin seperti tidak mahu melepas batangku. Seperti budak kecil mengisap puting, Airin amat berselera menyonyot batang pelirku.

saya mengajak amoi muda tersebut duduk di sofa di depan bilik big boss. Biasanya sofa besar dan empuk tersebut diguna bila ada tetamu datang ingin berjumpa big boss. Airin duduk di sofa dan saya menyeelak skirt hitam yang dipakainya. Ternampak panties Airin warna merah muda yang dah mula basah. saya terus menarik seluar dlm Airin ke bawah dan terpampang depan mata burit amoi yang tembam dan berbulu nipis macam bulu anak burung yang baru tumbuh. saya tak menunggu lama terus saya buka kelangkang Airin dan saya jilat kelentitnya yang tertonjol. Ada bau sikit sebab mungkin berpeluh. saya tak menghiraukannya kerana saya amat bernafsu ketika itu.

saya mendengar nafas Airin sudah mula tidak teratur. Tarikan nafasnya sudah tidak berirama lagi. Nafasnya tersentak-sentak dan kakinya mula mengejang bila saya menjilat kelentit dan bibir pantatnya. Baru saya tahu kelentit perempuan cina yang tak sunat ni panjang sikit dari melayu sebab orang melayu sunat masa kecil. Kelentit yang panjang ini memang sedap dihisap. Airin tersentak-sentak bila kelentitnya saya uli. saya nyonyot kelentit dan bibir puki Airin dengan rakus sekali. Lebih kurang sepuluh minit juga saya kerjakan pantat Airin ni.

"Bang jangan lama-lama sangat, I banyak lagi kerja nak buat nanti bos marah kalau tak siap," kata Airin dengan membahasakan abang kepadaku.

"You nak I buat apa?" saya sengaja mengacah Airin.

"I dah tak tahan, I nak rasa batang melayu," kedengaran suara Airin bergetar.

saya faham dia dah tak sabar nak merasa batang melayu yang bersunat. Airin menarik zip skirtnya dan meloloskan ke lantai. saya betulkan kedudukan Airin di sofa dan mengangkat kakinya ke atas agar mulut pantatnya terbuka sikit. saya tanggal seluar dan baju saya. Kini saya dan Airin dua-dua langsung berbogel. saya halakan kepala pelir saya ke mulut pantat Airin yang dah memang berair sebab dah kena kerja dek saya tadi. Bila saya tekan batang saya terasa susah juga nak masuk, ketat.

"Bang pelan-pelan bang, batang you besar dari batang boyfriend I. Dan ini pertama kali I dapat batang melayu."

saya pun menekan batangku pelan-pelan sedikit demi sedikit sampai habis masuk dlm pantat Airin. saya diam sekejap dan lepas tu baru mula gerakan sorong tarik. Mula-mula gear 1, naik gear 2, tarik gear 3. makin laju sikit. saya tengok badan Airin terangkat-angkat. Sambil menghenjut, tangan kanan saya menggentel tetek kiri Airin dan mulut saya menggigit puting kanan Airin.

"Sedap bang.. seedap. I, I tak taahann.." bergetar suara Airin yang kesedapan.

Terasa kemutan demi kemutan di batangku. Kemuta Airin tersebut sungguh sedap dan lazat. Lebih kurang lima minit dengan posisi ini saya suruh Airin tukar posisi biar dia di atas pula. saya mengah sebab tengah hari tadi saya makan makanan pedas. saya tersandar kat sofa dengan kaki terjuntai ke lantai. Batang saya tercegat tegang berdiri menanti pantat Airin. Airin naik ke atas paha saya dan pegang kepala batang saya sambil menghalakan ke mulut pantatnya. Airin menekan pantatnya sampai rapat ke telur saya.

"Ah.. sesak nafas Airin bang.. dlm sangat masuk.." mengerang Airin sambil dia menggoyang punggungnya ke depan dan ke belakang.

Memang terasa ketat pantat Airin, terasa macam nak terpancut saya, tapi dapat saya kawal sebab dah berpengalaman. Makin lama makin laju Airin menghayun punggungnya. Menggeliat ke kiri, ke kanan sambil tangannya meramas-ramas teteknya sendiri. Memang stim betul saya tengok Airin.

" Bangg.. tak tahan. Nak pancut dah ni." mengerang Airin sambil makin laju dia menggerakkan punggung.

"ah.. I dah pancut bang," jerit kecil Airin sambil badan dia terkulai ke atas saya.

Terasa suam-suam batang saya yang masih lagi berada dlm pantat Airin. Banyak juga air mani si Airin ni sampai basah telur saya. Sedap sungguh pantat amoi muda ini, bisik hati saya.

saya suruh Airin menonggeng kat sofa, doggy pula. saya renggangkan sikit kangkang Airin agar senang saya masukkan batang saya. saya letakkan kepala kote saya kat mulut pantat Airin dan sekali henyak keseluruhan batang saya masuk ke dlm pantat Airin. saya tengok kepala Airin terangkat dan mata dia terpejam. Proses sorong tarik pun bermula. Tak lupa tangan kanan saya pegang pinggang Airin dan tangan kiri pegang puting tetek kiri Airin. Makin lama makin laju henjutan saya.

"ahh.. sedapnya you punya pantat Airin. First time I rasa pantat amoi" dengus saya.

"Bang.. bang jangan berhenti bangg, laju laa.. lagi.. bang, I nak pancut lagi ni.." jerit Airin.

saya henjut makin laju dan saya terasa air mani saya dah nak sampai ke kepala batang saya. Makin laju saya henjut. Terasa lubang Airin makin kuat cengkamannya. Batang saya seperti diramas-ramas. Kepala pelirku seperti disedut-sedut. Paha Airin terketar-ketar dan terasa mengejang.

"ahh.. sedap bang."

Airin menjerit sungguh kuat. Nasib baik tak ada orang di pejabat, kalau tidak seluruh pejabat dapat mendengar jeritan Airin yang bergema itu. Kuat juga Airin menjerit kesedapan. Badan Airin dah terkulai kat sofa keletihan. saya masih lagi menghenjut pantat Airin. Tak lama kemudian saya terasa nak terpancut.

"I dah nak keluar, pancut dlm atau luar?" saya bertanya Airin terlebih dulu.

"Pancut dlm bang, I nak rasa you punya."

Sehabis saja kata-kata Airin, pancutan demi pancutan laju menerpa lubang burit si amoi. Bergetar punggung Airin menerima benih-benih melayu yang hangat. Terkapai saya di atas belakang Airin bila pancutan terakhir keluar dari lubang kecil di hujung kepala pelir.

"Fuhh.. sedap betul batang you bang. Patut la kawan I cakap batang melayu dengan batang cina ada beza rasa dia. Rupa-rupanya batang melayu lagi sedap. Masuk dan keluar terasa sedap. Sebab tak de kulit yang tutup dia punya takuk tu kan bang.." kata Airin sambil tersenyum.

Cerita Seks Melayu, Menikmati Lubang Burit Amoi

Cerita Seks Melayu, Menikmati Lubang Burit Amoi, sex melayu, batang melayu
Cerita Seks Melayu, Menikmati Lubang Burit Amoi | Click to enlarge

saya pun tersenyum saja kepada Airin. saya betul-betul puas. Hasratku menikmati burit amoi sudah terlaksana.

"You punya sungguh sedap. Sempit dan ketat lubang you. Grip you memang dahsyat." saya memuju kehebatan Airin.

"Nanti lain kali kalau ada peluang kita main lagi ya bang. Lagi lama kita main." Minta Airin.

saya mengangguk sambil memakai seluar dan baju. Airin pun dah siap memakai baju dan skirtnya. Lebih kurang dua jam juga mainan kami tadi, bisik hatiku. saya sungguh puas dan mula mencari peluang untuk bermain lagi dengan Airin, si amoi muda.

Cerita Seks Melayu, Menikmati Lubang Burit Amoi, sex melayu, batang melayu, puas batang cina, pancut pantat, Cerita Seks Melayu, Menikmati Lubang Burit Amoi, sex melayu, batang melayu, puas batang cina, pancut pantat, Cerita Seks Melayu, Menikmati Lubang Burit Amoi, sex melayu, batang melayu, puas batang cina, pancut pantat
Cerita Seks Melayu, Menikmati Lubang Burit Amoi
Cerita Seks Melayu, Menikmati Lubang Burit Amoi, cerita seks , Cerita Seks Melayu, Menikmati Lubang Burit Amoi, sex melayu, batang melayu, kisah porno, kisah sex bokep, sex, Cerita Seks Melayu, Menikmati Lubang Burit Amoi

10
205

Tags cerita dewasa paling populer di blog ini: cerita seks, Cerita Dewasa, 17 Tahun, sex, Ngentot, Memek, Istri, selingkuh, Kontol, Entot, Mama, gangbang, tante, threesome, ABG, Binal, sexy, toket, payudara.
Aktifkan javascript lalu tekan F5, untuk membuka halaman
meng-klik link cerita secara normal
dan membuka gambar lebih besar.
Cerita dewasa seks terpanas, update setiap hari cerita terbaru Cerita seks dewasa ngentot memek isteri, perek, bispak.
http://cerita-dewasa-terpanas.blogspot.com