Faraj Isteri Orang Aku Pancut, Cerita Lucah

Faraj Isteri Orang Aku Pancut | Aku Tak tahu kenapa petang ni saya rasa boring gila. isteri dan anak serta semua orang dalam rumah ni pergi kenduri kahwin di rumah saudara di Sungai Petani.

saya tak ikut kerana saya ada kursus di KL Malam esok saya janji sampai ke Sungai Petani , petang besok baru balik ke KL.

Sabtu, saya bangun awal pagi ni pasal pergi check-up kereta sebelum jalan jauh.

Lepas ambil Lunch saya tidur. Bangun je baru pukul 5. 30 pm dah tak boleh tidur.

Tak tahu pulak apasal badan rasa stim semacam je. Nak memantat isteri tak de.

Nak melancap. tak mainlah mana ade standard, lu orang yang bujang2 bolehlah.

So pasal malas nak duduk rumah , akupun mandi dan touch up sikit.

Faraj Isteri Orang Aku Pancut

saya fikir nak bawa kereta slow2 dalam perjalanan ke kampung nanti. Masuk je Lebuhraya Utara-Selatan, kereta ke utara tak banyak, ni membuat saya bertambah boring.

Dalam 1 jam memandu, saya berhenti kat kawasan rehat Tapah. Masa tu ada tiga empat bas ekspres dan keretapun tak berapa banyak berhenti kat situ.

Sambil saya lepak dan menikmati kopi O dan menyedut rokok Marlboro Light, saya terperasan ada satu awek dekat meja depan saya.

mmg manis, kulit putih, pakai T-shirt dan jeans Guess. Tinggi dalam 167 cm.

Bentuk badan. fuhh tertelan air liur dibuatnya. Lama juga saya tengok die, sampai awek tu terperasan lalu senyum kat saya.

saya senyum balik dan terfikir nak approach awek tu tapi takut juga. Citer lucah Faraj Isteri Orang Aku Pancut, Cerita Lucah

takut konek atau abang die ade. Maklumlah awek lawa2 macam ni mana boleh tak de couple.

saya control hensem. nak kata saya ni hensem sangat tak delah. cuma dengan rambut pendek macam Ronaldo, badan footballer.

SAH saya hensem. saya biar awek tu dalam 10 minit. kalau tak de jantan lain datang, saya mesti ngorat punya.

Lepas 10 minit, dan tak de jantan lain. saya memberanikan diri, pergi tegur awek tu.

"Hai saya Joe, boleh saya duduk sini". Awek tu nampak terkejut, tapi cepat control cun die, sambil senyum "duduklah kalau tak malu" saya duduk je.

kerana saya kalau faraj punya pasal mmg tak malu. saya jawab. "I mmg tak malu. apa nak malu kita niat baik" Awek tu senyum kat saya, "nasib baik pandai jawab. nama I Ila" saya tanya Ila, jarang saya jumpa awek sorang drive kat highway ni.

die cakap die mmg selalu ulang alik dari KL ke Ipoh. kononnya pasal business.

saya tanya mana abang/ konek die. Ila cakap tak de masa kerana sibukdengan kerjaya.

Bila Ila tanya saya, nak ke mana, terus terang saya cakap dalam perjalanan nak ambil isteri dan anak saya kat kampung.

Cerita Sex Faraj Isteri Orang Aku Pancut

Buat pengetahuan lu orang umur Ila di awal 30an, tapi kalau compare ngan bentuk badan die.

Mesti lu orang tak percaya macam baru masuk 20an. Lama juga kita orang borak.

Cadang nak berhenti rehat dalam 30 minit dah jadi sejam. Di pendekkan cerita Ila cakap die enjoy borak ngan saya.

Kita orang bertukar business card sebelum menruskan perjalanan masing2. OK selesai bab tu.

Balik seminggu selepas balik ke KL, company saya hantar saya ke Ipoh buat presentation kat client.

saya pergi ngan member saya, pakai kereta company. Kita orang duduk kat Suen hotel.

Malam sebelum balik ke KL, saya teringat kat Ila. Lepas makan dalam pukul 8 pm saya call die.

Ila agak terkejut yang saya call die. saya bagi tahu die yang saya kat Suen Hotel, Ipoh Borak punya borak, saya ajak Ila jumpa.

saja minum malam. Daripada saya perabis duit belasah faraj amoi kat massage center, baik saya cuba ayat Ila mana tahu ada rezeki.

Dalam pukul 9, Ila jemput saya kat hotel. Entah mane die bawa saya.

die kata tempat ni ramai orang lepak, saya rasa dekat taman permainan tengah bandar Ipoh.

Ila bertanya pasal family life saya dan die cakap "this is the 1st time" satu lelaki ngorat die dan ngaku dah ade anak isteri.

die respect kat saya. Ila yang banyak bercerita. rupa2nya Ila ni juga isteri orang, tapi nombor 4 punya.

Suaminya seorang Datuk kat Ipoh ni. Ila tanya saya bila nak balik KL, saya cakap besok.

Entah apa mimpi Ila, die pelawa saya temankan die kerana diapun nak ke KL besok.

  • Tell you the though, I don' t aspect to much from Ila. So, kita orang janji nak balik lepas lunch 2 pm besok. saya suruh member saya balik dulu. saya cakap saya follow "sedara" saya yg nak ke KL juga.
  • Besok pagi member saya blah dulu. saya lepak sampai pukul 2 pm.
  • Tapi tunggu punya tunggu Ila tak sampai. saya naik boring dalam hati saya dah menyumpah-nyumpah.
  • saya tunggu sampai tertidur-tidur, dalam pukul 7 pm saya dengar loceng bilik berbunyi.
  • Bila saya bukak pintu, Ila tersengeh2 macam kerang busuk sambil cakap "I' m so sorry, suami I tiba2 saja cari I ajak lunch. I got no choice. Nak talipon you. I takut " saya tak tahu nak cakap apa2.
  • "masuklah, tapi bagi I mandi dulu kerana nak freshkan badan sebelum balik KL" Ila tanya saya "you marahke ? " , saya jawab "taklah" (kalau orang lain dah tentu kena maki Jepun saya) Masa mandi kepala saya dah terfikir macam2.
  • Boleh ka tak boleh main faraj Ila ni ? Lama juga saya mandi saja nak bagi Ila tunggu saya pula.
Entah nak dijadikan cerita, masa saya keluar dari bilik air saya tergelincir sikit.

ape lagi terlondehlah kain tuala saya dan terpampanglah penis saya yg kekecutan macam kepala kura-kura nak masuk.

Ila yg sedang duduk di tepi katil. Ketawa tengok saya, mungkin suka tengok saya jatuh atau suka dapat tengok penis org muda (selalunya tengok penis laki die yg dah 60 tahun).

saya bangun dulu, baru saya pakai tuala saya semula. Sebelum saya pakai tuala balik, saya tanya die dah puas tengok ke.

Ila jawab "dah, gatallah you ni". Badan saya dah rasa lain. cepat je suhu badan saya meningkat.

Dalam hati. saya tak kira saya nak juga faraj Ila sekarang. Sambil saya melapkan badan, saya tanya Ila.

"you kena bagi I upah pasal tunggu you lama" Ila tanya saya, "you nak apa ? " saya jawab apa2 saja asalkan menyenangkan.

Ila jawab lagi, you fikir dulu lepas tu you cakap. saya malas nak fikir panjang, terus saya tolak Ila ke tilam dan bagi satu ciuman ke dahinya sambil bertanya yg ini boleh ka? Ila tak menjawab, tapi terus menarik tengkok saya danmelekapkan bibirnya ke bibir saya.

Saya terus membalas ciuman Ila, makin lama makin ganas. Kulum-mengulum lidah, hisap-menghisap bibir. saya dan Ila lemas. Tangan saya dah mula meraba, dari tengkok turun ke dada.

Faraj Isteri Orang Aku Pancut, Cerita Lucah, citer lucah seks, sex novel porn erotic stim lucah Melayu

Faraj Isteri Orang Aku Pancut, Cerita Lucah


Pelahan-lahan saya gosok perut Ila, kemudian mula meramas-ramas buah dada Ila. mmg sah, Ila ni jarang di usik barangnya.

saya gentelkan pelahan-lahan puting, dan kemudian menghisapnya. Mata Ila tertutup rapat, hanya rengekkan halus kedengaran.

Tiba2 Ila bangun dan menolak saya menyebabkan saya terlentang. Ila melondehkan apa yang ada di badannya.

Maka terserlah dua gunung yg jarang diusik tu. Bulu faraj Ila ditrim rapi membuatkan saya makin tak sabar untuk meneroka faraj tu.

Ila memanjatkan saya, kedudukan 69. Ila memberi satu senyuman sambil tangannya memegang penis saya.

Mula atas dan bawah Ila sama saja. Dua-dua senyum kat saya. Ila mula mengulum penis saya, dan saya dah mula menjilat.

faraj Ila wangi sikit, dan rasa air mazinya pun lazat. Ila dan saya makin rakus, makin cepat saya menjilat faraj nya, makin kuat nyonyotan Ila kat kepala penis saya.

Habis clit , bibir, bontot Ila saya gigit. Dalam 10 minit upacara jilat dan mengulum, Ila bangun dan mula menguda saya.

saya membiarkan saja apa Ila nak buat dengan saya. saya rasa Ila ni mmg selama ini tak pernah puas dengan suaminya.

Ila makin liar, saya suruh Ila memusing menghadap saya supaya dapat saya meramas dan menghisap buah dada Ila sambil Ila mengongkeknya.

faraj Ila tak macam faraj isteri orang yang lain. Masih ketat (tapi taklah macam anak dara) dan melekit.

Upacara memantat hampir sampai kepenghujungnya. Ila makin cepat dan melentik-lentik gerakkan badannya.

Kepala saya diuli-uli. Ah ah ah ah Ila menjerit. serentak dengan tu saya terasa kemutan makin kuat dan basah kat lubang faraj Ila.

Bila Ila dah macam tu, penis saya tak sempat nak buat2 apa, melainkan memuntahkan sperma saya kat dalam faraj Ila.

Apa nak jadi jadilah. Janji saya kena pancut juga. Ila terlentok kat saya, dah macam budak kecil tidur atas bapanya.

saya membelai-belai rambut Ila sambil membaringkannya. Kita orang tertidur hampir 2 jam.

saya bangun dulu, selesai mandi sedang saya melapkan badan saya, Ila datang dari belakang dan memeluk saya sambil meramas-ramas penis saya.

Ila cakap. " sayang, kita balik esok sajalah" Engkau orang boleh agak apa jadi dengan saya dan Ila malam tu.

Yang saya tahu besok tu saya ambil cuti tergempar. Lusa baru balik rumah.


citer lucah, faraj isteri, cerita seks, cerita lucah stim melayu


Faraj Isteri Orang Aku Pancut cerita seks dewasa , citer lucah, faraj isteri, cerita seks, cerita lucah stim melayu Faraj Isteri Orang Aku Pancut, cerita dewasa terbaru istri binal nakal , citer lucah, faraj isteri, cerita seks, cerita lucah stim melayu, cerita seks dewasa
Faraj Isteri Orang Aku Pancut, Cerita Lucah
Faraj Isteri Orang Aku Pancut, Cerita Lucah, cerita seks , Faraj Isteri Orang Aku Pancut, Cerita Lucah, citer lucah seks, sex novel porn erotic stim lucah Melayu, kisah porno, kisah sex bokep, sex, Faraj Isteri Orang Aku Pancut, Cerita Lucah

10
205

Tags cerita dewasa paling populer di blog ini: cerita seks, Cerita Dewasa, 17 Tahun, sex, Ngentot, Memek, Istri, selingkuh, Kontol, Entot, Mama, gangbang, tante, threesome, ABG, Binal, sexy, toket, payudara.
Aktifkan javascript lalu tekan F5, untuk membuka halaman
meng-klik link cerita secara normal
dan membuka gambar lebih besar.
Cerita dewasa seks terpanas, update setiap hari cerita terbaru Cerita seks dewasa ngentot memek isteri, perek, bispak.
http://cerita-dewasa-terpanas.blogspot.com