Pancut Dalam Cipap Isteri Orang, Cerita Lucah

Pancut Dalam Cipap Isteri Orang, Cerita Lucah | Cik Vina adalah salah satu cerita menarik ingin saya kongsikan. Cik Vina adalah wanita yg cantik dan comel. Kulitnya putih gebu. Tubuhnya sangat cantik dan senyumannya menawan kalbu. Cerita ni berlaku semasa saya masih kerja di Bank Bandar.

Mulanya saya biasa saja dngn Cik Vina, walaupun nafsuku mencanak2 bila terpandang wajah dan tubuhnya. Namun Cik Vina kelihatan memberi respon yg baik dan kadang-kala seolah2 manja2 ngan saya. Cik Vina dah kaVina dan mempunyai seorang anak. Kalau saya melawak dngn Cik Vina, mesti Cik Vina respon baik punya, dan kadangkala melawak lucah dngn saya. saya tak kisah, memang layan pun sementelah saya memang bernafsu dengannya. Satu hari computer Cik Vina rosak, so Cik Vina mintak tolong saya baiki. Masa saya baiki, saya tengok sekali banyak cerita blue kat dalam laptop dia. saya layan je. Masa nak pulang laptop dia, saya saja je usik dia, “amboi banyak gak cite best dalam tu, “ kataku.

Dia senyum2 kemaluan tapi tak jawab. saya cakap, “takyah malu la, saya pun tengok juga cite camtu,” barula dia okey balik.
“Ye ke? Ada banyak ke stok cerita awak,?” Tanya dia. saya cakap, “banyak je, akak nak tengok?” kataku memancing. Dia kata boleh je, saya cakap sekarang pun boleh, kita cari tempat yg clear. Dia setuju je. Kebetulan plak dia ada bilik sendiri yg clear. Kitaorang pun lepak kat bilik dia tengok cite blue. Masa layan cite blue, konekku tercanak lalu saya saja lepak kat belakang dia. Dia berkeadaan duduk sementara saya berdiri. Sengaja saya kenakan batang saya kat dia, aahhhh terasa enak bila batang konek kerasku mengenai belakangnya. Terasa selesa sekali badanku. Dia tdk menunjukkan reaksi, masih tekun menonton cite2 blue yg saya tayang.

saya lihat dia menelan air liur menonton cite2 blue tu. Tiba2 dia pusing dngn mendadak menyebabkan batang konek ku yg masih dalam seluar mengenai teteknya. saya terkejut dan menyangka dia akan melarikan teteknya, tetapi saya silap. Dia tdk memperdulikan batang konek ku yg mengeras di teteknya yg berpakaian kebaya sendat itu. Tiba2 dia berkata, “akak nak ambik barang jap kat stor belakang, jom tolong akak,” katanya. saya setuju dan kami pun bergerak ke stor. Sampai ke stor dia mancari2 barang kononnya dan sengaja saya geselkan lagi batang konek ku ke punggungnya yan montok itu. Tiba2 saya rasakan dia semakin menekan bontotnya ke batang konek ku, menunjukkan respon baik.

Cerita Lucah Pancut Dalam Cipap Isteri Orang, Cerita Lucah

  • saya pun apa lagi, perlahan saya pegang pingganya, dia tak membantah. saya memandang wajahnya, matanya kelihatan kuyu, kami berpelukan, lalu berkucupan. saya menekan batang konek ku yg mengeras ke farajnya, sambil dia meramas2 batang konek ku.
  • saya segera mengeluarkan batang konek ku yg sudah mengembang keras itu lalu kusendalkan ke celah farajnya yg masih berkain. Vina menggeliat seolah2 rasa kesedapan yg amat sangat. saya dapat rasakan maziku meleleh banyak di kainnya.
  • saya sudah tak mampu bertahan lagi, saya nak pancut dalam sekarang juga. Segera saya baringkan Vina, lalu saya tindih tubuhnya.
  • Dia menyerah pasrah, saya selak kain sendatnya dan saya tarik spendernya, memprlihatkan farajnya yg putih melepak itu.
  • saya letakkan konekku di pintu farajnya, dan saya tolakkannya perlahan ke dalam tubuhnya. Dia menggeliat dan mengerang kesedapan menerima kemasukan itu. Akhirnya konekku termasuk semakin dalam dan habis ke pangkal. Terasa farajnya sungguh licin dan panas.

saya tak terdaya lagi menahan maniku, terasa sudah sampai ke pangkal konekku. Badanku mula bereaksi kebas terutama di belakangku kerana ingin melepaskan keenakan ke dalam rahim bini orang ni. saya buka mataku dan ternampaklah wajah Cik Vina yg cantik dan memberahikan itu menyebabkan konekku mengejang di dalam faraj dan, creeeet! Creet! Creet! Mani panasku menyembur2 dari batang konek ku terus ke dalam faraj Cik Vina. saya tak tahu berapa kali maniku memancut, tapi yg pasti saya dah 2 minggu tak melancap, pasti banyak maniku kudermakan pada Cik Vina.

Pancut Dalam Cipap Isteri Orang, Cerita Lucah, cite sex, citer lucah, cite melayu best, cite Malaysia, lucah isteri orang dipancut, sex pancut dalam cipap isteri orang
Pancut Dalam Cipap Isteri Orang, Cerita Lucah

saya kepuasan yg amat sangat dan mencelapak di atas tubuh Cik Vina. saya rasa dia puas juga pasal saya dengar dia mengerang panjang sambil terkemut2. Bermula dari saat itu, kami selalu projek kat macam2 tempat, hotel, kereta dank at mana2 aja.

yg penting, masa tu saya tak risau pasal tempat pelepas nafsu sebab saya ada Cik Vina yg cantik tempat saya melepaskan hajatku. saya memang selalu melancap tapi lepas dapat Cik Vina, saya sanggup tahan tak melancap pasal nak lepas kat dia.

Kadang2 saya tahan sampai dekat 3 minggu pasal nak rasa kepuasan maksimum masa pancut kat dia. yg bestnya, Cik Vina jenis tak kisah saya pancut dalam dan tak pernah komplen walaupun saya pancut cepat sebab dia kata dia lebih puas main dngn saya berbanding suami dia.

Pancut Dalam Cipap Isteri Orang, Cerita Lucah, cite sex, citer lucah, cite melayu best, cite Malaysia, lucah isteri orang dipancut, sex pancut dalam cipap isteri orang
Pancut Dalam Cipap Isteri Orang, Cerita Lucah
Pancut Dalam Cipap Isteri Orang, Cerita Lucah, cerita seks , Pancut Dalam Cipap Isteri Orang, Cerita Lucah, cite sex, citer lucah, cite melayu best, cite Malaysia, lucah isteri orang dipancut, sex pancut dalam cipap isteri orang, kisah porno, kisah sex bokep, sex, Pancut Dalam Cipap Isteri Orang, Cerita Lucah

10
205

Tags cerita dewasa paling populer di blog ini: cerita seks, Cerita Dewasa, 17 Tahun, sex, Ngentot, Memek, Istri, selingkuh, Kontol, Entot, Mama, gangbang, tante, threesome, ABG, Binal, sexy, toket, payudara.
Aktifkan javascript lalu tekan F5, untuk membuka halaman
meng-klik link cerita secara normal
dan membuka gambar lebih besar.
Cerita dewasa seks terpanas, update setiap hari cerita terbaru Cerita seks dewasa ngentot memek isteri, perek, bispak.
http://cerita-dewasa-terpanas.blogspot.com